Pankkifasisteja ja verkkovelhoja

Miksi elämästä pitää teiten tahtoen tehdä niin rankkaa!
Viime viikolla sain kaveriltani hiukkasen velkoja suoraan kouraan, ja tottakai ajattelin ne viedä välittömästi pankkiin koska raha ei minulla kauaa säily jos sitä taskussani säilytän. Ei se kyllä tililläkään tahdo säilyä…

Lähdin hyvissä ajoion liikkeelle jotta en vahingossakaan myöhästyisi töistä. Ensin painuin Mannerheimintien Danske Bankin konttoriin josta minut naurettiin heti ulos: emmehän me nyt rahaa ota vastaan! Tämähän on pankki!
Ei muuta kuin keskustaan josta etsin uuden konttoriin. Otin jonotusnumeron ja ilokseni havaitsin ettei edelläni ollutkaan kuin 30 asiakasta. Kiva! Odotin kuitenkin rauhassa koska minulla ei ollut mikään kiire.
Lopulta pääsin luukulle jossa iloisesti hymyilevä pankkivirkailija ilmoitti ettei ota rahojani vastaan koska minulla ei ole henkilöllisyystodistusta.
Siis saatana mitä?
Voisiko joku ystävällisesti selittää miksi minun tulee kantaa papereitani mukana kun talletan omalle tilieni rahaa? Ymmärrän oikein hyvin kun tililtä nostetaan rahaa, mutta talletettaessa? VÄÄRYYS!

Seuraavana päivänä jonotin taas puoisen tuntia, mutta onneksi olin ottanut paperit mukaan.

Ai niin, ei ne rahat enää tilillä ole…

Ja sitten iloisempiin asioihin: Meillä on pikku pumpernikkelini kanssa ensimmäistä kertaa neljä viikkoa lomaa samaan aikaan! Jee jee!
Mitään sen kummempia suunnitelmia meillä ei ole, kunhan kesästä nautitaan. Heinäkuun lopussa täytyy vierailla Raumalla anoppilassa, mutta siinä se sitten onkin.
Minna tosin ilmoitti heti saatuaan lomansa tietoon että haluaa myös ”Naurivapaata aikaa”, mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan. Ja sopiihan tuo! Minä voin aurinkoisina päivinä painua vaikka Suomenlinnaan tai jonnekin muualle katselemaan bikinipimuja jos ei kerran seura kiinnosta. Niiin kerta!

Ja noita leffahommiakin on taas ilmaantunut. Heinä- ja elokuussa kuvataan leffoja ja huomenna menen koekuvaukseen jos vieä yhden mainoskeikankin saisin. Kiva, sillä lisäraha on aina tarpeen.

Eilen ystäväni Vera ja Ville käväivät visiitillä asentamassa parvekkeellemme verkon. Nyt ei pääse pikku prinsessamme Lapskoussi-kissa putoamaan alas julmaan maailmaan!
Pari tuntia sitä väsättiin ja sitten vielä kehtasivat kieltäytyä palkasta! Nappasin Villeä rinnuksista ja nostin seinälle ilmoittaen että ”nyt on juttu niin että sä otat nää rahat tai sä itket ja otat nää rahat”!
Hän otti rahat.

On se vain ilo katsella kuinka jollain nuo käden taidot ovat hallussa. Itse kun olen aivan kädetön kaikessa johon jotain työkalja liittyy, jaksoin vain katsella suu hämmästyksestä auki kuinka homma edistyi hurjaa vauhtia. Vera toimi lähinnä työnjohtajana ja minä ihan vain koristeena keekoilin.

Ja ei blogia ilman puutarhapäivitystä: ananaskirsikkani ovat alkaneet tuottaa hedelmää ja muutenkin kaikki kukoistaa aivan loistavasti! Luulen että osasyynä on kartanossamme vallitseva lämmin rakkauden ilmapiiri.
Tai sitten Lapskoussi käy ruukkuja salaa lannoittamassa…

ananaskirsikka

IMG_6113

Nyt ei tämän ihmeellisempää. Olkaa kiltisti juhannuksena!

Rakkauden verkosta ei halua pyristellä irti

-Nauri

Mainokset

3 Responses to Pankkifasisteja ja verkkovelhoja

 1. kalle sanoo:

  Olisiko se tuo ”työkalja” kun raksahommat ei suju

 2. miksoblogi sanoo:

  Ihanan piristävä blogi. Tuo pankkiasia on aivan miÄletön! Toki hauska myös tuo pakkopalkkaus. Mukavaa kesälomaa teille kolmelle!

 3. Tarzan sanoo:

  Mistä johtuu ns. Pankkikriisi? Eivät ota fyrkkaa vastaan.

  Oli mukavaa pistäytyä Narden baarissa eilen. Harmi, ettei kapakka ole yleisten kulkuväylien välittömässä läheisyydessä ja sinne hiippaileminen vaati hieman vaivannäköä keski-ikäiseltä juopolta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: