Karkailevia kissoja ja makkarapötköjä

Talvi tullut on, nyt iloitkaa!
Tänään töihin lähtiessäni jouduin raekuuron uhriksi, ja hyvä että selvisin! Onneksi olin pukenut päälleni armaani minulle ostaman villapuseron, joten kaikki hyvin, ei tarvitse hätäillä.

Mutta kyllähän se ihan sietämätöntä on tuo kylmyys! Mutta onneksi ensilumen peittäessä parvekkeemme saa pikku prinsessamme Nötkötti ensikosketuksen Valkoiseen Kuolemaan,Kaiken Pahuuden Ytimeen! Sitä on varmasti hauska tiirailla ikkunan läpi kartanomme takkatulen lämmittäessä vanhoja luitani.

Ja Nötköstä puheen ollen: maanantaina oli aika hankkia hänelle ensimmäiset rokotukset! Luulin että olisi kovastikin helppo keikka viedä hänet muutaman sadan metrin päähän eläinlääkärille, ottaa rokotukset ja tanssahdella takaisin iloisen kissan kanssa joka kehräisi kehräisi tyytyväisenä huomattuaan että hänestä niin kovin välitetään.

Ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan.

Sain helposti sujautettua Nötkön kantolaukkuun ja vetskarin kiinni. Sitten ei muuta kuin aamuruuhkaan kävelemään.
Kassista kuului koko ajan kyyneleet silmiini nostava, äärimmäisen hätääntynyt naukuna ja koko kantovehje tärisi kourassani pikkuressukan peloissaan vapistessa koko pienen vartalonsa voimalla.

Ja sitten se tapahtui!

Olin yleensä käyttänyt kantokoria joka sulkeutuu tiiviisti, mutta kultani hankkima kantokassi oli minulle uusi tuttavuus. Olisi pitänyt tutystu kunnolla etukäteen!
Nötkötti sai jotenkin raavittua vetskarin auki ( en ollut laittanut varmistuslukkoa päälle ) ja hyppäsi korvat luimussa maukumaan jalkakäytävälle.
Ja samassa siihen suhahti kaksi fillaristia!
Onneksi osasivat väistää, mutta pikkuinen kissamme pelästyi kamalasti ja singahti viereisen talon seinän viereen naukumaan surullisesti.
En muista milloin olen pelännyt yhtä paljon!
Hyökkäsin perään ja sain kuin sainkin Nötkötin syliini, mutta paniikissa oleva pikkuriikkinen olento sai itsensä venkoiltua irti ottestani ja pian hän oli niskassani kynnet kiinni päänahassani.
Minuun sattui.
Onneksi toinen pyöräilijöistä pysähtyi ja kysyi tarvitsinko apua. Jep, tarvitsin. Hän sitten irroitti Nötkön päästäni, ja hänen avullaan sain tuon ihanan pienen olion takaisin kantokassiin.
Ja selvisi myös että hän oli hoitajana samalla eläinlääkäriasemalla jonne olin menossa!

Vihdoin pääsimme perille ja pienen odotusajan jälkeen tutkimushuoneeseen lääkärin kanssa. Onneksi nuo eläinlääkärit osaavat asiansa, ja pian Nötkötti rauhoittui ja tutkiskeli uteliaana pöydältä käsin huonetta.
Minä pidin kiinni kun hän sai pistoksen. Lisäksi korvista löytyi punkin munia, ja nekin hoidettiin. Samalla sain saman lääkkeen annettavaksi Kuningatar Lapskoussille, mutta siitä toiste.
Paluumatkan kotiin Nötkötti jälleen ulisi ja valitti, mutta kotona annoin pikkuisen herkkuja ja johan rauhoittui.
Mutta oli se kokemus, huh huh…

Ja tässä pari kuvaa ihanista pikku kisuistamme!

IMG_7032

lapsu2

nötkis1

nötkis2

Nötkö ja lapsu

Nötkön naama

Ja eilen sain kuulla että ystäväni Hartza oli jossain ennakkonäytöksessä nähnyt ensi kuussa ensi-iltaan tulevan elokuvan Leijonasydän jossa minullakin on kunnia yksi pieni kohtaus näytellä.
Oli kuulemma oikein hyvä, mutta hiukkasen häntä harmitti että kohtauksessa näytettiin enemmän Jasper Pääkköstä kuin minua.
Mitä!!!
Eivätkö nykyajan ohjaajat ymmärrä että kannattaa aina näyttää enemmän sitä komeampaa miestä? No, täytynee raina kuitenkin käydä katsomassa…

Ja Tommi oli vaimonsa kanssa Roomassa juhlimassa 10-vuotis hääpäiväänsä ja toi minulle tuliaisiksi ison pötkön makkaraa! Oikein oli hyvää se ohuina viipaleina leivän kanssa, joten iso kiitos kyyhkyläisille!

Nyt ei sitten taas muuta, koetan raapustella tänne jotain piakkoin. Tai niinhän minä aina lupaan…

Rakkaus karkaa kuin kissa jos ei kiinnitä kunnolla suudelmin!

-Nauri

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: