Vandaalin kanssa elävissä kuvissa

Jahas, mitäköhän sitä nyt kirjoittaisi..
Käydäänpä vaikka parin-kolmen viime viikon kiinnostavimmat tapahtumat lyhyesti läpi.

Olimme ystäväni hra Häklin kanssa katsomassa Dome Karukosken uusimman tuotoksen, Leinonasydämen sen kutsuvierasnäytöksessä. Bio Rex oli täynnä jos jonkinlaista julkkista ja muuta humpuukiukkoa, ja tunnelma oli katossa. Koetin epätoivoisesti tunkea itseäni julkkisten viereen toiveena lehteen pääsy, mutta epäonnnistuin surkeasti.

Elokuva oli hyvä! Itse asiassa paras kotimainen jota olen pitkiin aikoihin nähnyt.
Tarina kertoo uusnatsi Teposta joka rakastutttuaan Sariin saa huomata tällä olevan tummahiiäinen poika Rhamadhan, ja se taas on omiaan aiheuttamaan hämmennystä tässä koko elämänsä natsismin alttarille uhraneelle miehelle. Hän koettaa salata sen natsikavereiltaan, mutta tottakai sen on pakko jossain vaiheessa paljastua.
Ja sitä eivät taas natsit hyvällä katso, varsinkin kun joukossa heiluu mukana Tepon pikkuvelikin, Jasper Pääkkösen esittämä Harri.
Konflikteilta ei voi välttyä!

Peter Franzen tekee Tepon roolissa mahtavan roolityön ollessaan lähes elokuvan joka kohtauksessa, ja koko ajan intensiivisesti läsnä.
Pidin myöskin siitä ettei elokuva ollut liian osoitteleva, kukkahattutätimäinen yritys kertoa kuinka natsit on pahoja.
Kaikkihan sen tietää!
Käsivarakuvaus toi mukaan dokumentin tuntua ja äänimaailma oli hienosti rakennettu.
Kirjoittaja suosittelee!
Ainoana negatiivisena seikkana toisin esiin kapteeni Kosolan pienen roolin. Tuota salskeata ja karsimaattista näyttelijää olisi mielellään katsonut enemmänkin.
Kapteeni Kosolaa näyttelin minä.

Leffan jälkeen mentiin Apollo-teatteriin jatkoille, ja siellä Peter Franzen veti minua parrasta ja Stan Saanila antoi minulle kaksi (2!) euroa koska oli aikoinaan myynnyt minulle kirpputorilla viallisen VHS-elokuvan.
Sieltä sai myös ilmaista jäätelöä!

Ja noista leffajutuista: viime viikolla olin näyttelemässä LoveMilla-nimisessä sarjassa keski-ikäistä pervoa! Ohjaajan Teemu Nikkin edellisessä pätkässä 3Simoa olin ”niljakas gynekologi” ja nyt siis pervo.
Mukava nähdä millaisena ohjaajat minua pitävät…

Ajoin muuten partani pois.
Muutaman viikon ehdin sitä pitää ja kiitosta komeudestani kerätä, kunnes meni hermo kun tajusin että harmaa parta saa minut näyttämään liian vanhalta. Sisälläni kuitenkin asuu se nuori adonis eikä parin viikon päästä 51 vuotta täyttävä pullea keski-ikäinen ukonrahjus!
Ja työntekijämme Saritan mielestä olen ”vanha likainen mies”, mutta se ei ehkä liity partaan…

Ja baarini Sture21 täytti sitten 3 vuotta!
Sitä sitten juhlittiin asianmukaisesti, yllättäen Sturella aamuyön tunneille saakka. Olin tehnyt vieraille ison satsin makkarasoppaa, ja se saikin aikaan ihastuneita huudahduksia. Kerrankin oli kuulemma makkaraa kunnolla makkarakeitossa. Tarkoituksenai oli esiitntyä juhlissa puvussa, mutta matkalla pääkallopaikalle tajusin että olin unohtanut sen eteiseen naulakkoon roikkumaan.
Menihän tuo villapaidassa ja farkuissakin.

averell

finski

hellu ja pilli

jatkot

jone

jpvs 5

jpvs

Bändeiksi olin buukannut Plastc Tearsin ja JPVS:n, ja hyvi kumpikin hommansa hoiti. Jopa kaiken tietävä ja iki-kriittinen Arto Pajukalliokin intoutui kehumaan JPVS:n soitantaa.
Ja tottakai joukossa oli sitten se ikuinen valiitajakin, mies jolle mikään bändi ei ole tarpeeksi hyvä vaan aina löytyy vikoja. Ja paljon! Tämän val-vali-ihmisen nimi jääköön tässä mainitsematta, mutta vihjeenä annettakoon että hänen nimensä rimmaa tämän kanssa: ”Pussi Tones”!

tanssitytöt

virve

äänimies nukkuu

spede

repe

kimi

melina2

migun naiset

miqu

pt1

kassalla

Ihmiset toivat lahjojakin: Hanna ja Ilari toivat pitkän pötkön villisikamakkaraa ( syöty) ja eräs neiti pullon brandya ( juotu ). Susanna esiliinan (kokeiltu) ja Tiina kukkia ( kuihdutettu ). Tuli sieltä jotain muutakin, mutten nyt muista. Paras lahja oli kuitenkin se että niin monet vaivautuivat paikalle!

Ja Nötkötti-uutisia: KISSAMME ON HULLU!
Yhtään yötä ei saa rauhassa nukkua kun ikku prinsessamme saa hepuleita ja kirmailee pitkin seiniä isosisko Lapskoussi perässään.
Aina joutuu aamuyöstä heräämään niiden seuraksi ja sitten myöhemmin muutaman lisä-uni-tunnin nukkumaan jotta jaksaa töisssä.
Eilen oli tarkoituksenamme antaa matolääkitys kummalekin tytölle. Lääke sekoitettiin ruokaan ja sitten veiin Nötkötin makuuhuoneeseen oven taakse syömään ja jätin Lapskoussin olohuoneeseen oman annoksensa pariin. Nnötkö ahmi hyvällä halulla koko lautasen tyhjäksi mutta Lapsu taas oli niin hämmentynyt pikkusiskon häipymisestä että istui oven takana maukumassa eikä omaan ruokaansa koskenutkaan.
Ja kun päästin Nötkön ulos makkarista hän ensi töikseen ryntäsi Lapsun lautasen kimppuun. Sain tehdä hiki hatussa töitä ettei hän ahminut siskonsakin ruokia lääkkeineen! Lopulta Lapsukin lääkkeensä sitten sai.
Muttta kuinkakohan iso Nötköstä loulta tuleekaan kun se syö niin kamalan paljon! Eiköhän tämän talouden paksukaiskiintiö ala olla jo täynnä!
Niin ja kissatyttömme pyysivät lähettämään kiitokset Mia-tädille joka taas toi herkkuja heudän ahmiakseen.

Olihan sitä taas tässä.

Rakastaa voi pervokin, gynekologista puhumattakaan

-Nauri

Mainokset

One Response to Vandaalin kanssa elävissä kuvissa

  1. Eeva sanoo:

    Olipa jälleen nastaa luettavaa, kiitos Nauri! Kiva kuulla, että Sture21’n synttäribileet sujuivat mukavasti ja viihtyisästi. Nuo teidän kisumisut ovat kyllä aika hauskoja. Meidänkin pitäisi antaa noille lemmikeillemme matokuurit. Saa nähdä sujuuko yhtä hyvin kuin teillä. Saitte kuitenkin ihan kunnialla syötettyä kissoille nuo lääkkeet.

    Sinulla on kyllä kyky kirjoittaa kaikesta niin elävästi, että lukija näkee silmissään nuo kaikki tapahtumat. Se on tosi hyvä juttu ja siitä tulee myös hyvä fiilis! 🙂

    Eipä tässä muuta kuin oikein mukavaa syksyn jatkoa!

    terv. Eeva

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: