Elokuvan tekoa ja puuttuvia kondomeja

MORO TAAS PITKÄSTÄ AIKAA!

Joko siitä hitto on 3 viikkoa kun viimeksi tänne rustasin horinoitani? No onhan sitä taas jotain minunkin raukan elämässä ehtinyt tapahtua.
Mennäänpä siis asiaan:

Kuten jotkut tietävätkin teimme Heikin kanssa musavideon Boneyard Coyotes-bändistä ja heidän 13th Friday-biisistään.
Kun deadline painoi päälle emme ennättäneet tehdä siihen videon introa ennen julkaisupäivää, ja siten muutama yksityiskohta jäi useimmille katsojille hiukan epäselväksi.
Joten siis kuvasimme sen jälkikäteen!

Se olikin sitten haastavampaa kuin uskoinkaan.

Näyttelijöiksi päätyi kaverini Päivin poika Riku ja hänen isäänsä esittämään minä itse. Vaimoni rooliin oli ensin tarjolla Laura, joka sitten joutui kieltäytymään työkiireitensä vuoksi. Seuraava vaihtoehto oli Marjo, mutta sairastapauksen takia hänkin joutui luopumaan paikastaan parrasvaloissa.
Lopulta imoitin armaalleni Minnalle että hän on saanut nyt sitten elämänsä tilaisuuden näyttää kykynsä näyttelijänä.
Pitkin hampain hän sitten sostuikin. Minna ei ole meidän perheen linssilude…

Pari viikkoa sitten sunnuntaina sitten kämppäämme ahtautui porukkaa kuin pipoa: Kuvaajamme Heikki, äänimies Patrick, nayttelijät Mira ja Riku sekä tietenkin Minna ja minä.
Kyllä oli kissoillamme hännästelemistä!
Lapskoussia ei juuri kuvausten aikana näkynyt kun taas Nötkötti hurmasi koko ryhmän välittömyydellään ja kauneudellaan. Yrittipä hän jossain vaiheessa tunkea kuviinkin, mutta saimme hänet ymmärtämään että söpönä sohvalla kehrääminen sopii hänelle paremmin.

Enne kuvauksia muistin että eräs tärkeä rekvisiitta puuttuu, ja soitinkin Rikulle että toisi paketin kondomeja tullessaan.
Hiukan taisi kaveri ihmetellä milaisiin kuvauksiin olikaan tulossa…

Ensin kuvattiin Miran osuus makuuhuoneemme sängyllä, ja tosi hyvin meni. Mira väitti ettei juuri ole näytellyt, mutta ei sitä suoriuksesta huomannut!

Sitten saapui Riku kortsuineen ja päästiin asiaan.
Hän ei ollut ehtinyt kauheasti käsikirjoitukseen tutustua, mutta loistavasti otti homman haltuun. Samoin teki Minna joka näki kässärin vasta juuri ennen kuvauksia.
Minä nyt tietenkin olin hyvä.

Patrick joutui poistumaan aikaisn, ja sen jälkeen Heikki hoiti sekä kuvauksen että äänityksen. En vieläkään ymmärrä kuinka hän siihen kykeni!

Kuvaukset menivät siis mukavasti ja taidetta tehtiin hiki hatussa. Kiitos kaikille osallistuneille. Nyt pitää vielä leikata se ennen 14.12, mutta luotan Heikkiin täysin. Se ukkeli on aikas velho nossa hommissa!

Viime sunnnuntaina Sturella juhlitiin ystäväni Nikon 50v-päiviä, ja jos oikein tulkitsin niin kovasti ihmiset tykkäsivät. Olin väsännyt kekreihin päivänsankarin pyynnöstä ison satsin kuuluisaa chili con carneani ja lapsosille nakkeja ranskalaisilla, ja hyvin tekivät eineet kauppansa. Oi jopa pakko hakea kaupasta lisää aineksia kun meinasivat loppua kesken!
Niko oli haastanut poikansa bilismatsiinkin, ja siinä jäi isänmurha toteuttamatta kun päivänsankari suvereenisti hoiti voiton himaan!
Niko oli kieltänyt vierattensa kuvaamisen, joten tässä kuva minusta ja iki-ihanasta Saritasta:

IMG_7357

mie

Seuraavana päivänä väsytti, mutta samperin kivaa oli! Kiitos Niko!

Ja eien vanha ystäväni, Moskovassa nykyään majaansa pitävä Kalevi saapui minua työmaalle moikkaamaan.
Ja kuten aina, oli jälleen laukku täynnä tuliaisia.
Sain Tampereen kartan, C-kasetillisen venäläisiä lauluja oluesta sekä Venäjän Liberaali-Demokraattisen puolueen lippalakin logolla! Kyseinen puoluehan on tunnettu puheejohtajansa Vladimir Zirinovskin toilailuista.
Täytyy muistaa verhoutua kyseiseen lakkiin kun meillä on venäläinen ilta!

IMG_7361

Niin ja Kuloniemen Esakin kävi täällä musisoimassa! Olin mekoisen otettu kun hän muisti minut kaukaa 80-luvulta yhden tapaamisen perusteella. Mutta minullahan on tapana tehdä ihmisiin lähtemätön vaikutus…

IMG_7355

Ei nyt sitten muuta!

Rakkauden lippalakissa ei välttämättä ole venäläistä tekstiä…

-Nauri

Mainokset

One Response to Elokuvan tekoa ja puuttuvia kondomeja

  1. Tarzan sanoo:

    En ole seurannut blogia viime aikoina. Sama hulluus näyttää jatkuvan. Pitää tulla käväisemään Sturessa, kun aika sallii.

    Kissa-asioita on täälläkin. Minerva on ottanut asiakseen leipoa torttunsa suihkukaappiin, vaikka hiekkalaatikko on vain askeleen päässä. Hyi olkoon sitä käryä… Mishka sentään paskantaa -Vaimon sanassa kakkii- sinne minne pitääkin.

    Nähdään, kun ehditään
    Tarzan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: