VIIDAKON TÄHTÖSET! Miksi, Jumala, Miksi…

Ajattelin ryhtyä vanhaksi kärttyiseksi ukoksi.

Ennen vaahtosin aina BB-pölvästeistä, mutta nyt on tähtäimeni siirtynyt Viidakon Tähtöset-sarjaan! Tosin siellähän on niitä samoja ”julkkiksia” kuin BB-talossakin, mutta älykkyysosamäärän pienuus korostuu potenssiin sata! Katsoin juuri jakson 2 koska ystäväni minulle soitti ja kovasti kehui että minun huumorintajuuni kolahtaisi. Ei ollut huumoria se, kärsimystä kovin! Yksi kilpailijoista oli aiemmin FB-kaverini, mutta välittömästi ohjelman nähtyäni hän poistui kullanarvoisesta ystäväpiiristäni. Ja sehän on se piiri johon jokainen itseään kunnioittava julkkis haluaa kuulua!

Kyseisessä ohjelmassa oli joku pimu joka tituleerasi itseään ”viihdebloggariksi”. Tämä älyn jättiläinen puhui koko ajan nasaaliäänellä silmät puoliummessa, siis juuri siten kuin on elokuvissa nähnyt coolien tyyppien puhuvan, siitä kuinka jos HÄN ei jotakuta tunne niin tämä ei ole mitään. Käsi sydämellä: kuka teistä on ikinä kuulut viihdebloggari Tia Kiurusta ( oli pakko käydä SUBin sivuilta tsekkaamassa nimi ) ? Ja samaan syssyyn: eipä nuo toisetkaan minulle tuttuja olleet. Ainoa jonka tunnistin oli se tissi-implantteja naisille kauppaava miehen kropassa viihtyvä hirviö, enkä hänenkään nimeä muista.

Äitini aina sanoi, että älä sano mitään jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa.

Äitini ohjetta on kovin vaikea näinä päivinä noudattaa!

Tottakai jokainen saa tehdä mitä tahansa, mutta nykyinen tissi-seksi-keskeinen maailmankuva mielestäni vain vääristää nuorten mielen. Seiska-lehti saa nämä ihmistaimet kuvittelemaan että kuva jossa pussataan kiekkopelaajaa tai ollaan tissit töröllään hymyilemässä tuo onnen. Pakko kertoa totuus: SEISKA-JULKISUUS EI OLE AMMATTI! Tuolla touhulla tehdään itsestään vain julkkispelle jolle kaikki ( kaikki muut paitsi toiset samanlaiset pellet ) nauravat. Koetapa sitten myöhemmin, kun kukaan ei enää halua kuviasi lehteen, hakea vakavaa ammattia. Minä en ainakaan palkkaisi idioottia!

En minä teille vihainen ole, vaan tälle ajalle jolloin ihmiset saadaan kuvittelemaan että he ovat jotain jos laittavat valtavat silikonitissit ja joku kiimainen julkisuudenhenkilö haluaa sitten helpon panon toivossa vongata. Sitten kun keksitte lääkkeen syöpään, minä ymmärrän kuvanne lehdessä!

Ai niin, yksi juttu vielä: suomenkielen oppiminen olisi melkoisen tärkeää! Varsinkin kun kaikkihan te haluatte olla ”juontajia”. Sellaista lausetta kuin :”Meill ei oo ruakaa” ei olekaan! SE ON ”MEILLÄ EI OLE RUOKAA”!!!! Mot. ”Ne ei vaikuttanut kauheen ilosillee!” MITÄ! En edes jaksa korjata…

Myöskin jatkuvat englanninkielellä hoetut tylsyydet eivät muutu lainkaan älykkäämmiksi, vaikka ne ulkomaan kielellä sanottaisiinkin. Puhukaa suomea, jos edes se luonnistuu! Itkettää….

Ja sitten muuta:

LOTTOVOITTAJAT TÖIHIN! URPOT!

Ja se joku 55,5 miljoonan lottovoitto meni sitten kimppaporukalle muutama viikko sitten. Onnea heille, mutta hiukkasen pisti silmään lehtijutussa se että nämä hannuhanhet sitten meinasivat tulla maanantaina töihin voitosta huolimatta. Mitä?!? Ymmärsin että heidän firmassaan oli odotetttavissa yt-neuvottelut jonka tuloksena parikymmentä joutuisi jättämään työpaikkansa? Eikö nyt olisi oikeus ja kohtuus, saatana, antaa sitten oma työpaikka niille jotka sitä tarvitsevat! Mihin kukaan jolla on 5,5 mijoonaa tilillään tarvitsee työpaikkaa? Kokeilkaa: antakaa mulle vaikka ihan vain pari mijoonaa niin lupaan että paikalleni baaritiskin saa tulla ihan joku muu kuin minä! Ja samaan aikaan makaan Balilla riippukeinussa Minnan kanssa ja ahmin neitojen suuhuni ahtamia viinirypäleitä katsellen kuinka kissamme temmeltävät omalla rannallamme eksoottisia lintusia jahdaten!

Olisihan tuota muutakin marisemista, mutta jätetään seuraavaan kertaan.

Rakkautta on antaa pölvästille varoitus kun hän ajaa päin seinää

-Nauri

Mainokset

2 Responses to VIIDAKON TÄHTÖSET! Miksi, Jumala, Miksi…

  1. Eeva sanoo:

    Puit ajatukseni sanoiksi! Katselin juuri netistä tuon ohjelman ja mietteeni olivat ihan samoja kuin mitä sinä kirjoitit. Yksi kaipaa moneen kertaan lapsen äänellään itseruskettavaa voidetta viidakkoon…*huoks* Ja kännykkä pitäisi myös saada, jotta voisi soittaa kotiin.

    Uusi tulokas muistaa heti mainostaa moneen kertaan olleensa Mika Häkkisen salarakas…meriittinä vielä se seikka, että hän oli maamme ensimmäinen salarakas…No, ei todellakaan ollut, mutta ei kerrota sitä hänelle.

    Noita hölmöilyitä saa sitten tulevaisuudessakin katsella, kuinkahan monta jaksoa sarjassa mahtaa olla? Ai niin, viihdebloggarilla irtoripset melkein valuvat pois silmistä, niin runsaasti niitä on.Tämä itseruskettavaa kaipaileva typykkä jo kertoikin kuin jonain ihmeuutisena, että häneltä tippuvat kaikki ripset kohta….Niin, ehkä hän on unohtanut olevansa viidakossa, jossa eivät irtoripsetkään välttämättä kestä kuten Suomessa.

  2. Tommi M sanoo:

    Viidakon neitosetko ne sulle niitä rypäleitä syöttäis, heh?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: