Steriloitu kissa ja tuliaisia

Jäi tuosta edellisestä päivityksestä sellainen kuva, että taisin olla hiukan kärttyinen? Joo, olin mää. Joskus on vain pakko päästää höyryjä.

Onhan tässä taas kaikenlaista tapahtunutkin. Esimerkiksi Joey toi minulle Roomasta tuliaisiksi mukin jossa oli teksti ”Il Razzismo è Una Brutta Storia”. Suomeksi se taitaa olla jotakuinkin ”rasismi on paska juttu”. Kiitos Joey, se tuli oikeaan osoitteeseen!

Minulla oli parta noin puolisen vuotta, muttta nyt ajoin sen kokonaan pois. Tiedän että se teki minusta kovastikin komian ja seksikkään, mutta kun olen viime aikoina ravannut koekuvauksissa erilaisiin rooleihin enkä ole saanut niitä! Ja sen laitan muuttuneen ulkonäköni ( parta ) piikkiin! Koskaan aiemmin en ole käynyt neljässä koekuvauksessa saamatta yhtäkään niistä duuneista! Ei minun näyttelijänkykyni ole minnekään kadonneet, joten etsin siis syytä muualta. Tosin jokin muukin saattaa olla syynä, vaikkapa ylipainoni, mutta parempi syyttää partaa!

Olihan minulla tosin tuossa pieni näyttelijänduuni uudessa TV2:n sarjassa joka alkaa joskus syksyllä. Olin mukana yhdessä kohtauksessa ja vastanäyttelijänäni oli ihana Iina Kuustonen. Tuon duunin olisin voinut tehdä ihan ilmaiseksikin! Iina ihastui nimeeni ja kyseli sen syntyhistoriaa, ja taisi tyttönen hiukan ihastua minuun. Kerroin kuitenkin että olen vakavassa parisuhteessa, eikä meillä olisi yhteistä tulevaisuttaa. Järkytyksestä toivuttuaan hän sitten näytteli roolinsa kuitenkin hienosti. Ammattilainen hoitaa homman vaikka kyynelverhon läpi.

Ja sitten kissauutisia: Nötkö steriloitiin!

Kyllä oli pikku prinsessamme kuin maansa myynyt kun joutui viikon ajan kulkemaan muovitötterö päässään ja sellainen verkosukka pinkeenä vartalon ympärillä. Kaukana oli se iloinen kirmaileva kisuliini joka aina välillä tunkeutui kaialoon kehräämään. Hän vain kulki pää painuksissa huoneesat toiseen aina välillä luoden meihin katseen joka selvästi kertoi:”Kiitti vaan kun tämän mulle teitte!”. Toinen kissamme Lapskoussikin kiusasi Nötköä koko ajan sähisten ja työntäen pois lempipaikoiltaan, ja Nötkö alistui surkeana.

tötterö tötterö2

Mutta sitten otettiin tötterö ja sukka pois, ja johan alkoi meininki! Nötkö antoi Lapskoussin maistaa kostonsa nyt kun kaikki oli taas ennallaan! Muutaman päivän oli musta pantterimme Lapsu helisemässä kun Nötkö suoritti taidokkaita ninjahyökkäyksiä tämän kimppuun! ”Kiusaajille kuonoon” tuntui olevan Nötkön motto!No nyt he taas ovat ihan kavereita, ja on ihana huomata ettei Nötkölle jäänyt sen kummempia traumoja leikkauksesta. Ihanaa kun on kissoja!

Vappuna Sture21:ssa esiintyi mainio David Bowie tribuuttibändi Moonage Daydream, ja hitto kun oli hyvä show!Jarmokin oli paikalla ja sain hänelle vihdoin annettua Argentiinan tuliaiseni eli hienon Ramones-kirjan ja muutaman keräilykuvan kyseisestä bändistä. Kyllä oli tohtorisetä iloinen! Finskikin oli luvannut saapua paikalle, mutta ei ollut miehen sanaan luottamita. Häpeä!

Ja sitten asia joka minua on mietityttänyt: Kun sanotaan että käyttäytyy kuin perseeseen ammuttu karhu, niin tarkoitetaanko tällä karhua jota on ammuttu aseella takamukseen? Vai onko karhu kenties ammuttu jonkilaisella karhutykillä jonkun poloisen perseeseen? Maailma on mysteereitä täynnä…

Rakkkautta on kissat

-Nauri

Mainokset

2 Responses to Steriloitu kissa ja tuliaisia

  1. Tintti sanoo:

    Kiitos hyvistä nauruista jälleen kerran 🙂

    Käyttäytymismysteeriä valotan näin: Jos käyttäytyy kuin persiiseen ammuttu karhu, on silloin kyseessä tila jossa karhua on ammuttu perskannikkaan.

    Toisessa tilanteessa käyttäytyy kuin olis karhulla ammuttu persiiseen ja sen luulisin olevan näistä vaihtoehdoista se ikävämpi 😛

  2. Tarzan Kuusela sanoo:

    Terse. Näyttelijäuran kannalta on huomattavasti helpompaa päästä eroon skegestä kuin kölistä. Nödäriä käy sääliksi, mutta tulee myös mietittyä, millaseksi oma elämä olisi muotoutunut mikäli piuhat olisi nypistetty jo varhaisella iällä. Todennäköisesti fyrkkaa olisi, mutta iloa siitä olisi? Varakkaita vempula-villejä on kapakat kullpollaan. Itse valitse mielummin lemmen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: