Improvisaatioteatteria, lomasuunnitelmia ja Suomen Paskin Bändi

Mihin tämä kaikki aika oikein menee?

Pelkkä työ estää Nauria päivittämästä blogiaan ja tekee hänestä höperön,Pelkkä työ estää Nauria päivittämästä blogiaan ja tekee hänestä höperön,Pelkkä työ estää Nauria päivittämästä blogiaan ja tekee hänestä höperön,Pelkkä työ estää Nauria päivittämästä blogiaan ja tekee hänestä höperön,Pelkkä työ estää Nauria päivittämästä blogiaan ja tekee hänestä höperön…

Onhan tässä nyt tehty muutakin kuin töitä. Esimerkiksi jokin aika sitten olin ystäväni Hellun kanssa katsomassa improvisaatioteatteria KoKo-teatterissa. Yhtenä ryhmän jäsenenä oli Anu Palevaara, tuttu Salkkarit-ajoiltani. Hauskaa oli vaikka väiaikajuomat olivatkin kohtuuttoman kalliita. Minusta improilu on aina hauskaa ja käynkin moista taidetta katsomassa aina kun aika antaa myöten. Ja sain samalla antaa Hellulle tuliaiseni kaukaa Argentiinasta ( jääkaappimagneetti ja lasinalunen ) ja Raumalta ( lasinalunen ja yllätyspaketti josta paljastui kaksi hienoa rannerengasta ). Kovasti oli tuo höppänä mielissään,ja kivahan se on ihmisille iloa tuottaa.

hellun lahja IMG_0594 IMG_0597

Kauan kaivattu lomani alkaa parin viikon päästä juhannuksesta, ja sehän aloitetaan reippaalla maakuntamatkailulla! Lähden ystäväni Kalevin kanssa kauas Tampereelle saakka moikkaamaan ystäviämme Ristoa ja Jaria. Ja jos vanhat merkit paikkansa pitävät, miekkoset ovat sitten jossain ihan muualla. Ainakin viimeksi olivat. Ja heinäkun puolivälissä mennään Mikan kanssa Lontooseen ihmettelemään Monty Python Flying Circus Live Showta! Ja kun se on nähty niin painutaan Eurostar-junalla kanaalin ali Pariisiin! Jee, nyt on mitä odottaa!

Ja sitten: Kuten useimmat lukijani tietävätkin, järjestimme Sture21:ssa Suomen Paskin Bändi 2014-kilpailun viime lauantaina. Ja hitto mikä menestys! Paskalle on selvästi tilausta!Paikalle saapui porukkaa pitkin Suomea ja nastaa oli!

Arvovaltainen tuomaristo koostui Tero Lietteestä, Ari ”Paska” Peltosesta ja Vesa Häklistä, eikä sovi unohtaa Suomen Paskinta DJ:tä Hartza Miettistä joka hauskutti kansaa omituisilla musiikkivalinnoilaan.

Finalistit olivat Jyki Jäyhä & tanssiorkesteri Hekuma, Yarr Harr, Juho,pää ( lausutaan Juho, pilkku, Pää ), Slut Shit, Space Trucker Chicks ja Sähköinen Ääliö. Lopulta näistä valittiin kaksi lopulliseen finaaliin eli slut Shit ja Space Trucker Chicks, ja lopullisen voiton vei jälkimmäinen yhden pisteen erolla! Onnitteluni!

´öäö´29872 9oi99 lattapäät ainehilla mer454 nb787665533 neoiy67 yarrrrrrrrrrrr zasz34 äöä09871 äöäö+0 öllklk öäl34w4

Minä ja space trucker chcks

Ensi viikon torstaina muuten on sitten lavalla Freud Marx engels & Jung ja showtime jo klo 19.30! Kantsii tulla!

Eräs tuttu ravintola-alalta kertoi tuossa jokin aika sitten kuinka eräs johtavista poliitikoistamme oli käynyt hänen työpaikallaan ja ostanut juoman. Kovasti oli koko ajan ollut ylimielinen. Ja sitten ystäväni oli kohteliaasti kysynyt tarvitseeko asiakas kuittia. ”En tartte, mutta kyllä sä sen voit silti sinne koneeseen lyödä!” Vittu! Vuoden alusta on laki määrännyt että kuittia pitää tarjota aina asiakkaalle, ja kun sitä lakia sitten noudatetaan ei se tarkoita että asiakas saa vittuilla ylimielisesti. Kyllä ne kaikki ostokset kassaan lyödään, mutta on aivan turhaa tunkea sitä kuittia niillekin jotka sitä eivät halua ja sitten illan päätteeksi siivota niitä pitkin kuppilaa. Ole vaan ministeri, mutta älä ole kusipää!

Ja saatana kun se maailmanloppukin tulee maanantaina. Kohta pitäisi lomalle lähteä ja kaikkea. Pahus sentään!

http://www.ilmatar.net/~np/misc/maailmanloppu.html#update20140515

Ja oletteko muuten kuulleet tästä: Kauppalehti tiesi tuossa jokin aika sitten kertoa että Euroopan unionin päättäjät haluavat, että kaikkia matkapuhelimia voi ladata jatkossa yhdellä laturilla. Ihan okei, mutta mihin se laturi sitten sijoitetaan? En minä ainakaan halua matkata ympäri eurooppaa kännykkää lataamassa! Berliiniin, Pariisiin vai Lontooseen?
Olisi hyvä tietää ennen kuin akku tyhjenee.

Ja lopuksi lutuinen kuva allekirjoittaneesta!

minäkukkakorva

Ei juuri nyt muuta

Rakkauden akusta ei virta konsanaan lopu

-Nauri

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: