Drag Queen ja sininen amiraali

TIISTAI

Kun tiistaiaamu valkeni Londiniumissa, oli meidän kammettava itsemme samoin tein aamiaiselle. Mutta mitä? Ei ollut kinkkua pöydässä, perhana! Eilen olin syönyt voikkareita juustolla ja kinkulla, mutta nyt olivat hyväkkäät ottaneet sen pois aamiaispöydästä. Olinkohan syönyt sitä hiukan liikaa? Joka tapauksessa masu saatiin täytettyä ja sitten kylille.

Ensi töiksemme kävimme hakemassa metroasemalta päiväliput julkisiin, ja samalla löysimme bussiaikataulukirjasen jota Mika olikin kovasti kaipaillut. Kyllä nyt kelpaa huristella!

p05

Joitain vuosia sitten olimme ystäväni Jarmon kanssa käyneet mainiossa pubissa jossain tavaratalo Harrodsin liepeillä. Sen omisti Dr Who TV-sarjasta tuttu näyttelijä, ja pienenä kuriositeettina mainittakoon että siellä on matkapuhelimen käyttö kielletty kokonaan. Jee!Laitoin Jarmolle viestiä jossa kyselin paikan kordinaatteja, ja tulivathan ne sieltä. Paikan nimi oli kuulemma Horse and Groom ja osoitteenkin sain. Ainoa ongelma oli se että se ei ollut lainkaan sama paikka! Oikea paikka on nimeltään Nag´s Head joka sekin kyllä löydettiin mahtavien suunnistustaitojeni ansiosta!

lö2 lö3 lö4

Nag´s Headissa oli mukava istuskella isännän kanssa turinoimassa. Hän kertoi että hänen pubinsa on lontoon viimeinen yksityinen pubi, mutta siihen tietoon suhtauduin hiukan varauksellisesti. Lisäksi saimme kuulla että Nag´s Head on valittu 2005 Lontoon Parhaaksi Pubiksi.

Kävimme hiukkasen syömässä ja sitten vain kujeskeltiin. Jossain vaiheessa eksyimme ja äkkiä huomasimme seisovamme Buckinghamin palatsin edessä. Lippu liehui salossa, ja sehän on merkki siitä että kuningatar on himassa. Emme saaneet audienssia, muttei kauhean kovasti kyllä yritettykään.  Kamalasti oli porukkaa ja tunkivat väkisin kuviinikin!

lö9 löä1 löä2 löä3 löä4

Sitten käytiin Trafalgar Squarellakin ihmettelemässä 50 metrin korkeuteen kohoavaa amiraali Horatio Nelsonin patsasta. En tiennytkään että hän oli sininen kukko? Olis siellä samalla aukiolla myös joku seipään päässä seissyt ukkelikin.

löä7 löä8

Sitten huitaistiin itsemme Sohoon sekoilemaan. Cambridge-pubin terassilla pöytäämme istahti humalainen joka oli kovin ihmeissään kun join vain cokista, mutta ymmärsi kun selitin sen johtuvan terveydentilastani. Kovasti hän innostui kun kerroin hänelle että seuraavana päivänä olisin menossa katsomaan Monty Pythonin keikkaa 02-aeenalle. Lauloimme haikeasti yhdessä Pythonien ehkä tunnetuimman viisun Always Look on the Bright Side of Life.

Ja vielä kerran, kaikki mukaan:

https://www.google.fi/#q=always+look+on+the+bright+side+of+life&safe=off

Sitten käväisimme Tottenham Courtin aseman liepeillä sijaitsevassa Bradley´s Spanish Barissa.

lk2 lk3

Paikka on mukavan kotoinen pieni luukku jota esimerkiksi Anthony Boudain on ohjelmassaan kehuskellut. Tosin Bourdain kävi siellä minun jälkeeni, ja tästä tein johtopäätelmän että hän oli katsonut minun ja Jarmon tekemän kauniin herkän matkadokumentin osat 1 ja 2 ja sen jälkeen halunnut paikkaan tutustua!

https://www.youtube.com/watch?v=OSUkpwUXof4

https://www.youtube.com/watch?v=AjxYX1nMShc

Alue jolla baari sijaitsee on kokonaan mullistuksen kourissa! Vanhat hienot talot on kokonaan purettu maan tasalle ja olikin melkoisen vaikeaa löytää kyseinen juottola, mutta jälleen matkanjohtaja Nauri hoiti homman kotiin! Kivaa oli.

Sitten takaisin Sohoon jossa aluksi söimme kalliissa kiinalaisessa ja sitten menimme katsomaan Drag Queen showta pieneen pubiin. Ja show oli mahtava! Taiteilija seisoi pienellä korokkeella vieressämme ja lauloi taustanauhan päälle hienosti samalla ottaen huomioon jokaisen ovesta sisään tulevan asiakkaan. Välispiikit naurattivat ja kaikilla oli mukavaa. Muutenkin Sohossa oli vilskettä ja vipinää, ja se on aina hauskaa!

l.1 l.2 l.3 l.4 l.5 l.7 lk7 lk8 lk9

Loppuilta sitten vain hengailtiin ja lopulta kulmapubimme kautta unten maille. Seuraavana päivänä edessä olisi sitten Monty Pythonit livenä! Jännitti…

Rakkautta on kaivata kultaansa Lontoon yössä

-Nauri

Mainokset

One Response to Drag Queen ja sininen amiraali

  1. Eija Erkola sanoo:

    Nag´s Head´issä ei myöskään saa ottaa valokuvia, ainakaan kännykällä 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: