Bali: kuumuutta ja suomalaista rotukarjaa

Bali 3.päivä

Aamiaisella tarjottiin lihapullasoppaa joka oli oikein mukavaa vaihtelua pekoniin ja kananmuniin joita kyllä olisi toki niitäkin saanut.

Op jäi kämpille ja minä painuin altaan reunalle nautiskelemaan. Pari tuntia sitä jaksoi, mutta sitten alkoi kuumuus kyllästyttämään.

parkinson2 swastikakäytävä

Olin myös onnistunut polttamaan edellisenä päivänä jalkapöytäni koska en tietenkään ollut tajunnut niitäkin rasvata. Tässä kuvassa ne eivät vielä ole kunnolla turvoksissa.

m12

Rantsuun ponkaistiin heti kun sain Op:n hereille. Se onkin ainoa paikka jossa voi vaellella sillä siellä ei koko ajan tunne sitä tukahduttavaa kuumuutta. Mereltä saapuva vieno tuulenhenkäily pitää siitä huolen että jaksaa edes hiukkasen kävelläkin.

Kauhesti siellä vain on niitä katukaupustelijoita, hieronnan tarjoajia ja muuta outoa sakkia jotka tuppaavat käymään hermoille.

Yhdessä paikassa sitten söin annokse joka sisäsi Mahi Mahi-kalaa, kalmaria ja grillattuja katkarapuja kera riisin. Olipas maukasta.

m7

Olin verhonnut lihaksikkaan ylävartaloni valkoisen kauuspaitaan, ja eikös se sitten liimautunut ihooni hikisenä niin etten voinut välttyä katseilta, ehkä siksi ettei paita enää jättänyt mitään arvailujen varaan. Kyllä siinä silmä lepää kun pitkälti toistasataa kiloa suomalaista rotumiestä rannalla temmeltää!

m3 m4 m5 m6 m8 m9 m11

Siinähän se päivä meni rannalla jolkotellessa ja virvokkeita nauttien.

Jossain vaiheessa oli pakko jällen hiukan levätä ja sitten taas kylille syömään.

Menime kotikatumme varrella sijitsevaan ravintolaan jossa piti olla balilaisen tanssin esitys. Olikin, mutta oli se hiukan pettymys kun yksi tyttö siinä tiskin edessä parinkymmenen minuutin välein hiukan tanssahteli.

tanssija tanssja ukona

Tällä kertaa söinkin sitten banaaninlehteen käärittyä kalaa chilikastikkeella OP:n tyytyessä jälleen nasi gorengiin. Hänen annoksensa kohdalla ruokalistassa luki että se on tulista, mutta pirulaiset juksasivat. Ne on just tollsia ne ulkomaalaiset!

Ja olen muuten unohtanut esitellä teille huonetoverimme Eskon. Tämä veijari meitä aina illan tullen iloisesti katosta tervehtii!

varaani

Tänään ei oikeastaan tapahtunut mitään, kunhan hengailtiin. Mutta se kai on lomassa tarkoitus: rentoutua ja nauttia.

Nauttikaa tekin.

Rakkautta ei kannata kääriä banaaninlehteen vaan antaa sen vapaana liihottaa

-Nauri

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: