Valjastettuja kissoja ja gynekologin hommia

Päivää.

Se on sitten taas viikonloppu. Itse joudun rehkimään hanan varressa, mutta pitäkää nyt edes te hauskaa. Ja mikä se on pitäessäkään tälaisilla keleillä.

Tänään laitoin aamulla kissallemme Lapskoussille valjaat ja kannoin parvekkeelle. Oli tyttö kovasti kummissaan eikä oikein tuntunut vihtyvän, ei valjaissa eikä parvekkeella.Onneksi ei ainakaan vielä alkanut tuhota puutarhani istutuksia.Huomenna tai sunnuntaina mennään hänen kanssaan jonnekin ulos temmeltämään. Saa nähdä kuinka se otetaan vastaan…

On se vain ikävää ettei meikiksellä ole oikein kunnon kesälomaa. Onneksi nyt pääsi edes siellä Prahassa käymään, mutta kyllä se vaatisi ainakin parin viikon irtiottoa arjesta että kunnolla pääkoppa nollautuisi. Muut ne vain reissaa ympäri maailmaa. Jukka laittoi juuri viestiä Haniasta ja Matti ja Tiinakin palailivat Sisilian matkaltaan ja moni muukin ystäväni on jossain päin palloa.
Matti kävi reissulta palattuaan moikkaamassa, ja kuten hyvä ystävä ainakin hän toi tuliaisia. Saimme Minnan kanssa purkillisen jotain chilipohjaista mausteseosta ja toisen purkin kuivattuja tomaatteja. Lisäksi tuli vielä jääkaappimagneetti ja kolme pussia siemeniä puutarhani iloksi. Eivätkä olleet Lapskoussiakaan unohtaneet! Hän sai kolme purkillista sisilialaista kissan ruokaa joista kaksi on jo ahmittu hyvällä ruokahalulla. Lapskoussi kiittää!

Ja kavereista puheenollen, Finski ja Mikakin kävivät tervehtimässä. On nykyään niin hauska tavata kavereita kun olemme saavuttaneet iän jolloin sängystä noueminen ilman jonkun paikan kolottamista on juhlan aihe. Nytkin sitten valittelimme vaivojamme. Jollain oli ruusu, jollain lonkka kipiänä ja minä polvi rikki. Ei palaja nuoruus enää konsanaan…

Tommilta tuli tuossa juhannuksena hassu tekstari.
”Anoppi tanssii kännissä kuulokkeet päässä, huohottaa ja laulaa Syöseboysin mukana. Että näin. Sovitaanko että ravintolassanne ei enää ikinä myydä vaimolleni yhtään levyä? Hyvää juhannusta teillekin.”
Olivat sitten olleet Jarmon synttäreillä pari viikkoa sitten meillä Sture21:ssa jossa Syöseboys esiintyi, ja Tommin epäonneksi oli vaimo sitten levyn ostanut.
Lupaankin nyt pyhästi ettei vaimollesi, Tommi, enää ikinä myydä yhtään levyä ravintolassani. Ne annetaan hänelle ilmaiseksi! Show must go on!!!

Tässä eräänä päivänä olin kovasti kummissani vastaanotosta jonka sain tullessani kaupasta. Minna hyökkäsi kaulaani ja oli kovin iloinen minut nähdessään. Kyllähän meillä paljon halaillaan ja muutenkin toista hyvänä pidetään, mutta tämä tuntui hieman ylenpalttiselta kun olin kuitenkin ollut poissa vain noin kymmenen minuuttia.
Sitten minulle selvisi ettei armaani ollut lainkaan huomannut minun lähtöäni vaan luuli että halusin vain leikkiä piilosta. Siellä tuo kaunotar sitten oli hiipinyt pitkin kämppäämme ja tempoillut kaappien ovia auki koettanut yllättää minut piilostani. Oli ollut kovin ihmeissään kun olin niin hyvän piilon löytänyt. Tällaista meillä.

Eilen kävin koekuvauksessa erääseen elokuvaan. Kyseessä on komedia johon haetaan näyttelijää esittämään Veikko nimistä gynekologia. Jess!
Lapsuudessani toiveammattini oli poliisi, ja kun hieman kasvoin kiinnostuin kovasti tyttöjen anatomiasta ja halusin ehdottomasti gynekologiksi. Jos siis saan tämän roolin niin olen kumpaakin toiveammattini edustajaa päässyt edes näyttelemään! Ja koska olen metodinäytteliä, on minun nyt ryhdyttävä lähestymään tätä roolia mahdollisimman realistisesti ja harjoiteltava jotta toiminta näyttää mahdollisimman aidolta. Katsotaan miten Minna suhtautuu asiaan kun kotiin yöllä pääsen…

Olipas taas tajunnanvirtaa. Onkohan kuumuus sekoittanut pääni? Palataan taas asiaan kunhan jotain kummallista sattuu.

Rakkautta on harjoitella kullan kanssa näyttelemistä…

-Nauri

3 Responses to Valjastettuja kissoja ja gynekologin hommia

  1. miksoblogi sanoo:

    Onnea valitsemallasi näyttelijänurallasi. Nyt vasta (kerrottuasi) rupean ymmärtämään alan hyviä puolia…
    Ja kyllä, kuumuus on sekoittanut päämme.
    Kysyin muuten visassani, mitä lapskoussi (pienellä alkukirjaimella) tarkoittaa. Melko hyvin tiesivät. Piti vielä eräskin luennon minulle visan jälkeen, mistä ruokalaji alunperin juontuu. Huoh.

  2. Hese sanoo:

    Voisin lähettää sinulle semmoisen lääkärien otsapeilin gynetutkimuksiesi avuksi,joskus tyttärellemme 5-vuotislahjaksi ostamassamme ns.medical kit`issa sellainen laite on,ja nyt tyhjänpanttina nurkissa pyörii.Lääkärintakin kun vielä hommaat ja pirkka kumikäsineet lähikaupasta niin ei muuta kuin hommiin!

  3. eija sanoo:

    mites sitten kävisi, jos Minna saisi näyttelijän roolin urologina???…

Jätä kommentti